x close

Fii alături de noi!

Primarul unui oraş din Germania, scandalizat de "munţii de gunoaie" printre care trăiesc imigranţii români şi bulgari

de A.M.P   •   04 Mar 2013   •   16:17 Comenteaza
Primarul unui oraş din Germania, scandalizat de "munţii de gunoaie" printre care trăiesc imigranţii români şi bulgari 482
Foto: dailymail.co.uk/
Primarul unui oraş din Germania s-a plâns, într-o emisiune televizată, că "debandada" creată de imigranţii români şi bulgari în oraşul său a dus la creşterea criminalităţii şi a gradului de murdărie, dar şi a costurilor primăriei, scrie Daily Mail.

Soeren Link, primarul oraşului german Duisburg, aflat la granţia cu Olanda, susţine că nu mai puţin de 17 milioane de euro anual costă municipalitatea pentru cazarea, procurarea de alimente şi întreţinerea ordinii publice în cartierul imigranţilor.

Primarul a vorbit şi despre munţii de gunoaie ridicaţi din apropierea locuinţelor acestora, pe care i-a descris ca fiind “mai înalţi decât mine”.

"Copiii sunt trimişi la furat", a mai adăugat Link.

Iată un reportaj realizat de jurnaliştii germani, anul trecut, într-un cartier din Duisburg.poza

Actualitate

Campania "Produs în ţara ta" are sprijinul patronatelor din industria alimentară

Campania "Produs în ţara ta" demarată de Antena 3, Observator şi Geometry Global are sprjinul Romalimenta, federaţia patronatelor din industria alimentară. Preşedintele federaţiei susţine că România are un...

02 Dec 2015  •  08:46

poza

Show

Demi Moore încă suferă după Ashton Kutcher

Au divorţat în urmă cu doi ani, din cauza infidelităţii lui, dar se pare că Demi Moore nu a reuşit să treacă peste separarea de Ashton Kutcher.

02 Dec 2015  •  08:21

sati