Antena 3 CNN Externe Provocarea Ice Bucket, PRIMUL DECES. Un adolescent din Scoţia a schimbat regulile şi a murit înecat

Provocarea Ice Bucket, PRIMUL DECES. Un adolescent din Scoţia a schimbat regulile şi a murit înecat

Provocarea Ice Bucket, PRIMUL DECES. Un adolescent din Scoţia a schimbat regulile şi a murit înecat
Sursa foto: Foto: Independent.co.uk
26 Aug 2014   •   10:33

Un tânăr de 18 ani din Scoţia, Marea Britanie, a murit înecat după ce s-a aruncat în apa unei foste cariere de granit din Inverkeithing, regiunea Fife, scrie The Independent.

Cameron Lancaster ar fi acceptat provocarea Ice Bucket, însă a dorit să o îndeplinească altfel. Astfel, în loc să îşi toarne apă rece în cap, el a decis să se arunce în apă, de la o înălţime de 25 de metri.

Wilma Sutherland, mama unuia dintre tinerii martori la tragedie le-a spus anchetatorilor că tânărul ar fi acceptat provocarea Ice Bucket.

"Mi-am întrebat fiul, în vârstă de 15 ani, care mi-a spus că băiatul a acceptat provocarea Ice Bucket şi s-a aruncat în apa fostei cariere, însă nu a mai ieşit la suprafaţă", a declarat Wilma Sutherland.

Surse din rândul anchetatorilor susţin că acesta este primul deces legat de provocarea Ice Bucket, o campanie de donaţii la care au aderat mii de oameni şi care are un succes imens pe reţelele de socializare.

×
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close