Antena 3 CNN Externe "Pur şi simplu m-a sfâşiat. M-a muşcat de faţă. Mi-a scos ochii". Interviu cu victima canibalului din Florida

"Pur şi simplu m-a sfâşiat. M-a muşcat de faţă. Mi-a scos ochii". Interviu cu victima canibalului din Florida

"Pur şi simplu m-a sfâşiat. M-a muşcat de faţă. Mi-a scos ochii". Interviu cu victima canibalului din Florida
Sursa foto: Foto: AP/Agerpres
10 Aug 2012   •   07:37

Victima unui canibal din Florida a povestit cu lux de amănunte tragedia prin care a trecut după ce a fost atacat de un barbat care i-a devorat mare parte din faţă. Din cauza rănilor, bărbatul a rămas orb şi se află în continuare la un centru medical, unde a dat primul interviu detectivilor.

"M-a atacat. Pur şi simplu m-a sfâşiat. M-a muşcat de faţă. Mi-a scos ochii. Practic, asta este tot ce pot să spun".

Aceasta este prima declaraţie a bărbatului care a fost atacat în plină zi de canibalul din statul american Florida. În luna mai, Rudy Eugene, în vârstă de 31 de ani, l-a atacat pe un om al străzii fără niciun motiv. Întâmplarea a fost surprinsă de camerele de supraveghere.

"Pentru un timp scurt, am crezut că este un băiat bun. Dar a luat-o razna! Aparent, nu a petrecut o zi bună pe plajă şi s-a răzbunat pentru asta. Bănuiesc că s-a răzbunat pe mine. Nu ştiu" povesteşte Ronald Poppo.

Victima a fost intervievată de către doi detectivi la un centru medical, unde primea îngrijiri pentru rănile sale. Bărbatul a rămas orb, în urma atacului, iar peste 75 % din faţa sa a fost complet distrusă.

Americanul a negat zvonurile vehiculate în presă, conform cărora acesta şi-ar fi întâlnit atacatorul la un centru pentru săraci.

Atacatorul a fost împuşcat mortal de forţele de ordine, după ce l-a agresat timp de 18 minute pe Ronald. Potrivit medicilor legişti, canibalul consumase marijuana, însă nu avea nici alcool, nici alte substanţe în organism.


×
Subiecte în articol: canibal Florida
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa ajunge în România
x close