Antena 3 CNN Externe Rămăşiţele umane ale unui bărbat au fost găsite în stomacul unui CROCODIL

Rămăşiţele umane ale unui bărbat au fost găsite în stomacul unui CROCODIL

Rămăşiţele umane ale unui bărbat au fost găsite în stomacul unui CROCODIL
07 Aug 2014   •   14:38

Medicii legişti australieni au examinat rămăşiţele găsite în stomacul unui crocodil, alimentând astfel ipotezele potrivit cărora, bărbatul dispărut de pe o plajă din nordul teritoriului ar fi fost ucis şi devorat de animalele prădătoare.

În vârstă de 22 de ani, tânărul a fost văzut ultima oară vinerea trecută, pe o plajă din Insula Melville, la aproape 100 km distanţă de oraşul Darwin.

Poliţiştii spun că localnicii au împuşcat ieri crocodilul, iar în interiorul acestuia au fost găsite materiale biologice, ce păreau a fi umane.

"În acest moment, nu putem spune cu exactitate dacă rămăşiţele găsite sunt umane. Testele următoare efectuate vor elucida acest mister", a declarat sergentul Antony Deutrom, purtător de cuvânt al poliţiei din Teritoriul Nordic, citat de AFP.

Numărul crocodililor din nordul tropical australian a crescut treptat, odată cu introducerea unor legi de protejare a acestei specii, în 1971.
Potrivit unor date oficiale, peste 100.000 de crocodili trăiesc acum în regiune.

În iunie, un bărbat a fost smuls din barcă de către un astfel de animal feroce, sub privirile terifiate ale familiei sale.
Tot în acest an, în ianuarie, un copil de 12 ani a fost ucis de către un crocodil în Parcul Naţional Kakadu din nordul Australiei.

×
Parteneri
Benzina și motorina se scumpesc considerabil de la 1 iulie!
x close