Antena 3 CNN Externe Răpitorul din Ohio ar putea fi executat pentru avorturile provocate tinerelor sechestrate timp de 10 ani

Răpitorul din Ohio ar putea fi executat pentru avorturile provocate tinerelor sechestrate timp de 10 ani

Răpitorul din Ohio ar putea fi executat pentru avorturile provocate tinerelor sechestrate timp de 10 ani
Sursa foto: Foto: Agerpres
10 Mai 2013   •   10:17
Un procuror american a declarat că Ariel Castro, inculpat pentru sechestrarea şi violarea a trei tinere timp de 10 ani în Ohio, ar putea primi pedeapsa cu moartea pentru că a comis o crimă prin întreruperile de sarcină provocate tinerelor, informează AFP.

"Districtul va solicita inculpări pentru fiecare act de agresiune sexuală şi de tentativă de omor şi pentru fiecare act de omor agravat pe care l-a comis prin întreruperile de sarcină", a precizatTimothy McGinty, procurorul districtului Cuyahoga, din care face parte oraşul Cleveland unde au avut loc faptele.

"Biroul meu va lansa de asemenea o procedură pentru evaluarea posibilităţii de a căuta acuzaţii pasibile de pedeapsa cu moartea", a mai declarat procurorul.

Acesta a amintit că legile din Ohio (nord) prevăd pedeapsa cu moartea "pentru criminalii cei mai perverşi".

Ariel Castro, un şofer în vârstă de 52 de ani, a fost inculpat miercuri pentru violuri şi patru sechestrări: cele ale lui Amanda Berry şi fiicei sale născută în captivitate, Gina DeJesus şi Michelle Knigh, toate eliberate luni graţie ajutorului unui vecin.

Încăperea în care erau ţinute femeile era o veritabilă "cameră de tortură şi o închisoare personală în inima oraşului nostru". Violenţele îndurate de victime "sunt dincolo de înţelegere", a mai spus procurorul.

×
Subiecte în articol: pedeapsa cu moartea
Parteneri
Pensia care dispare de la 1 septembrie 2024
x close