Antena 3 CNN Externe Rebelii controlează mare parte din Tripoli şi televiziunea de stat: Saadi, unul dintre fiii lui Gaddafi, a fost capturat

Rebelii controlează mare parte din Tripoli şi televiziunea de stat: Saadi, unul dintre fiii lui Gaddafi, a fost capturat

Rebelii controlează mare parte din Tripoli şi televiziunea de stat: Saadi, unul dintre fiii lui Gaddafi, a fost capturat
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
22 Aug 2011   •   15:06
UPDATE 18:15. Rebelii au pus stăpânire pe mare parte din Tripoli, capitala Libiei, inclusiv pe televiziunea de stat. Potrivit Al Arabiya, fiul lui Muammar Gaddafi, Saadi, a fost capturat de rebeli.


Mii de oameni se îndreaptă la această oră spre centrul capitalei libiene Tripoli. Al Jazeera: Premierul libian şi directorul televiziunii de stat au fugit în Tunisia.

Postul naţional de televiziune, Libia Tv, este sub controlul rebelilor. Nu este cunoscut locul în care se ascunde Muammar Gaddafi.

Un convoi cu circa 100 de autovehicule ale rebelilor libieni veniți din vestul Libiei au intrat duminică seara în Tripoli. Insurgenţii au fost întâmpinaţi cu strigăte de bucurie şi tiruri de armă de locuitorii din zonă.

Rebelii au sărbătorit intrarea în capitală în Piaţa Verde, locul unde se adună, în mod tradiţional susţinătorii lui Muammar Gaddafi.

Rămâneţi cu Antena 3 pentru a urmări în timp real evoluţia situaţiei din Libia.

Pentru imagini în direct din capitala libianăm, accesaţi platformaonline a televiziunii AL Jazeera.



×
Subiecte în articol: Tripoli Libia rebeli
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close