Antena 3 CNN Externe Republica Moldova Presa rusă: Avionul în care se afla fiul procurorului general al Rusiei, blocat la sol pe Aeroportul din Chișinău

Presa rusă: Avionul în care se afla fiul procurorului general al Rusiei, blocat la sol pe Aeroportul din Chișinău

Presa rusă: Avionul în care se afla fiul procurorului general al Rusiei, blocat la sol pe Aeroportul din Chișinău
Sursa foto: Foto: pixabay.com
29 Iul 2017   •   13:13

Autorităţile de la Chişinău nu ar fi permis decolarea de pe Aeroportul Internaţional Chişinău a unui avion în care se afla fiul procurorului general al Federaţiei Ruse, Igor Ciaika, scrie Unimedia, care citează presa rusă.

Potrivit sursei citate, la bordul aeronavei s-ar fi aflat un grup de afacerişti ruşi şi patru membri ai protocolului care urmau să-l însoţească pe vicepremierul Dmitri Rogozin în Republica Moldova. 

„Din câte ştiu eu, avionul, cu fiul procurorului general la bord, omul de afaceri Igor Ciaika, a zburat la Chişinău pentru a purta negocieri de afaceri”, a declarat una dintre surse.

Aeroportul Chişinău nu a oferit încă o reacţie pe marginea acestui caz.

România nu a fost de acord ca avionul în care se afla vicepremierul rus Dmitri Rogozin să traverseze spaţiul aerian al ţării noastre, Ministerul Afacerilor Externe anunțând că motivele deciziei nu pot fi detaliate. Vicepremierul rus Dmitri Rogozin se deplasa vineri spre Chişinău. 

 

 

×
Subiecte în articol: Chisinau avion
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close