Antena 3 CNN Externe Un MASON român şi-ar fi lăsat cel mai bun prieten fără 17 milioane de lire sterline şi fără soţie. Cazul care uimeşte Marea Britanie

Un MASON român şi-ar fi lăsat cel mai bun prieten fără 17 milioane de lire sterline şi fără soţie. Cazul care uimeşte Marea Britanie

Un MASON român şi-ar fi lăsat cel mai bun prieten fără 17 milioane de lire sterline şi fără soţie. Cazul care uimeşte Marea Britanie
de O.P.    |    21 Ian 2013   •   06:17

Un milionar român a devenit celebru peste noapte după ce s-a aflat că este motivul unuia dintre cele mai costisitoare divorţuri din istoria Marii Britanii. Din cauza lui Dan Stoicescu, bunul său prieten, lordul de Nort-Hampton ar fi rămas fără cea de-a cincea soţie, dar şi fără 17 miloane de lire. Respectabilul aristocrat s-a văzut nevoit să plătească banii fostei neveste, care, potrivit presei engleze, e iubita românului.

Dan Stoicescu era, pentru lordul de Northampton, cel mai bun prieten, ba chiar şi coleg într-o lojă masonică, spune presa britanică. Acum, se pare, e cel mai aprig duşman. Din cauza românului, marchizul ar fi divorţat de lady Pamela, femeia cu care a fost căsătorit 20 de ani.

Zilele trecute, aristocratul a ajuns la un acord cu fosta nevastă şi-i va da 17 milioane de lire sterline, deşi, iniţial, ea a cerut 25. Lady Pamela primeşte astfel un apartament de 4 milioane de lire, fix în centrul Londrei, iar restul de 13 milioane vor însemna bani cash şi bunuri de valoare, precum picturi sau bijuterii.

În urma înţelegerii, Lordul de Northapmton rămâne singur şi cu inima frântă, dar îşi păstrează cea mai mare parte din averea estimată la 120 de milioane de lire.

Dan Stoicescu, prietenul care a furat inima soţiei lordului, e chiar mai bogat decât aristocratul britanic. Românul a făcut bani din industria farmaceutică.

Are proprietăţi în Elveţia, unde e stabilit, dar şi în Cipru, Finlanda, Australia şi Statele Unite. Se pare că a cucerit inima lui Lady Pamela acum 4 ani, când era partenerul de afaceri al lordului.



×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Cine e Babasha, manelistul care a împărțit țara în două
x close