Antena 3 CNN Externe Val de FRIG POLAR peste SUA. 5 persoane au murit în New York, iar Florida a îngheţat la temperaturi sub 0 grade (VIDEO)

Val de FRIG POLAR peste SUA. 5 persoane au murit în New York, iar Florida a îngheţat la temperaturi sub 0 grade (VIDEO)

Val de FRIG POLAR peste SUA. 5 persoane au murit în New York, iar Florida a îngheţat la temperaturi sub 0 grade (VIDEO)
19 Noi 2014   •   17:31

Cel puţin cinci persoane au murit după ce o puternică furtună de zăpadă s-a abătut asupra nord-estului coastei americane, relatează CNN.
Cu toate că autorităţile avertizaseră din timp vremea deosebit de rea, cea mai afectată zonă a fost Buffalo, statul New York.

Trei dintre victime au făcut infract în timp ce curăţau zăpada din faţa propriilor case, o altă persoană a murit într-un accident rutier, iar a cincea persoană decedată a fost găsită într-o maşină îngropată de nămeţi.

Echipele de deszăpezire lucrează în flux continuu pentru a debloca principalele drumuri.
Zeci de autovehicule au rămas înţepenite în zăpadă şi nu pot înainta. În aceeaşi situaţie dramatică se află şi o echipă întreagă de baschet feminin, al căror autocar a rămas blocat pe o autostradă.

Sectoare întregi de drum, din apropiere de cascada Niagara, au fost îngropate de cel puţin doi metri de zăpadă în ultimele 24 de ore, iar meteorologii anunţă că ninsorile vor continua şi în această zi.

Statele Unite au fost cuprinse de un val de frig neaşteptat pentru această lună, cu temperaturi ce au coborât sub zero grade chiar şi în însoritul stat din sud, Florida.

 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close