Antena 3 CNN Externe Zborul MH17: Noi fragmente umane la locul prăbuşirii avionului Boeing 777

Zborul MH17: Noi fragmente umane la locul prăbuşirii avionului Boeing 777

Zborul MH17: Noi fragmente umane la locul prăbuşirii avionului Boeing 777
de S.T.    |    12 Noi 2014   •   08:52

O echipă de experţi olandezi a descoperit marţi noi fragmente umane la locul prăbuşirii avionului Boeing 777, aparţinând companiei Malaysia Airlines, care s-a prăbuşit la 17 iulie în estul Ucrainei, cu 298 de persoane la bord, scrie Ria Novosti, potrivit Agerpres.

Fragmentele au fost găsite în locul în care după căderea avionului a izbucnit un incendiu, a precizat şeful echipei de experţi olandezi, Pieter-Jaap Aalbersberg, pentru postul de televiziune NOS.

Acţiunile de strângere a fragmentelor avionului malaezian în estul Ucrainei au fost amânate în data de 6 noiembrie, după ce experţi olandezi au descoperit noi rămăşiţe umane la locul tragediei. Acestea au fost trimise mai întâi la Harkov, iar, apoi, în Olanda.

Ulterior, purtătorul de cuvânt al misiunii de monitorizare a OSCE în estul Ucrainei, Michael Bochurkiv, a declarat că experţii vor continua să adune fragmente ale aparatului de zbor în zilele următoare, fără să indice însă o dată precisă. Referitor la trupurile pasagerilor care s-ar mai putea afla la locul prăbuşirii avionului malaezian, el a admis că nu toate rămăşiţele umane vor putea fi descoperite.

Aeronava Boeing 777, aparţinând Malaysia Airlines, a fost doborâtă de o rachetă la 17 iulie în Ucraina, în timp ce survola o zonă controlată de rebeli.

×
Parteneri
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident
x close