Antena 3 CNN High Tech iPad 3 a ajuns în România. Află cât trebuie să scoţi din buzunar pentru această tabletă

iPad 3 a ajuns în România. Află cât trebuie să scoţi din buzunar pentru această tabletă

iPad 3 a ajuns în România. Află cât trebuie să scoţi din buzunar pentru această tabletă
Sursa foto: Foto: ipad3releasenews.com
21 Mar 2012   •   23:16

Primii utilizatori au primit astăzi tabletele pe care le aşteaptă încă de la lansarea din Statele Unite. Au rezoluţie dublă faţă de versiunea anterioară şi o baterie care rezistă până la 10 ore. În schimb, unii cumpărători s-au plâns că gadgetul se încinge prea tare.

Adrian Cristea îşi dorea de mult o tabletă. A aşteptat, însă, cel mai nou model de iPad şi a plasat comanda online, chiar în ziua lansării din Statele Unite.

Tableta aproape convinge ochiul că imaginea pe care o vede utilizatorul este chiar reală. Camera foto a noii versiuni este capabilă să filmeze în high definition, iar bateria rezistă chiar şi 10 ore.

Bateria nolui iPad a fost şi subiect de dezbatere pe forumurile din Statele Unite. Utilizatorii care au cumpărat deja tableta spun că aceasta se supraîncălzeşte. Chiar şi aşa, comenzile curg în fiecare zi. La nivel mondial, s-au vândut deja 3 milioane de iPad-uri.

Pasionaţii de tehnologie vor scoate din buzunar cel puţin 2.600 de lei pentru noul iPad. În funcţie de caracteristici, preţul poate ajunge la 4.500 de lei.



×
Subiecte în articol: iPad
Parteneri
Pensii mai mari pentru români, cu aceste acte
x close