Antena 3 CNN High Tech Nu ştii ce vin să alegi la masă? O nouă aplicaţie pentru telefonul mobil te scuteşte de bătăi de cap

Nu ştii ce vin să alegi la masă? O nouă aplicaţie pentru telefonul mobil te scuteşte de bătăi de cap

Nu ştii ce vin să alegi la masă? O nouă aplicaţie pentru telefonul mobil te scuteşte de bătăi de cap
de M.C.    |    10 Sep 2014   •   21:03

Câţi dintre noi se pot lăuda că în materie de vinuri ştiu ce să aleagă astfel încât să se potrivească perfect cu felul de mâncare pe care îl servesc?

Fondatorii AllPeers, Cedric Maloux şi Matthew Gertner, oferă o soluţie simplă la această problemă. Potrivit Techcrunch, aplicaţia WhatWine este perfectă pentru a nu fi nevoiţi să apelăm la serviciile unui somelier.

Aplicaţia foloseşte tenologia OCR pentru scanarea meniului restaurantului şi, alături de baza de date Snooth, poate recomanda vinul cel mai potrivit pentru felul de mâncare pe care l-aţi ales.

"Este ca Shazam pentru vinuri şi mâncare" spune Maloux. "Astfel rezolvăm problema pe care o au toţi cei care nu sunt experţi în vinuri". mai spune el.

Aplicaţia este disponibilă pentru iOS şi totul este cât mai simplu. Via Foursquare poţi alege localul şi dacă acesta a fost deja vizitat de un ultilizator al WhatWine, atunci aplicaţia îţi afişează meniul. Dacă nu, îl poţi scana tu şi atunci WhatWine îl indexează şi introduce în baza de date.

×
Subiecte în articol: iOS
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close