Antena 3 CNN Life Știinţă Transformarea şocantă care se petrece în corpul tău atunci când MĂNÂNCI acest aliment popular. "Este din ce în ce mai des"

Transformarea şocantă care se petrece în corpul tău atunci când MĂNÂNCI acest aliment popular. "Este din ce în ce mai des"

Transformarea şocantă care se petrece în corpul tău atunci când MĂNÂNCI acest aliment popular. "Este din ce în ce mai des"
de O.P.    |    12 Aug 2013   •   09:26

Despre carnea albă se crede că este foarte sănătoasă, că are un conţinut scăzut de grăsimi, dar totodată oferă proteinele necesare organismului.

De-a lungul timpului, situaţia s-a schimbat. Carnea de pui a început să fie injectată cu tot felul de hormoni de creştere, iar testele făcute pe mostre de carne arată că în timp, conţinutul de grăsime a crescut de la 36 Kcal/100 g, în anii 1900, la 207Kcal/100 de g, în 2004.

Mai mult, hormonii de creştere injectaţi în carnea de pasăre au efecte nocive asupra sănătăţii.

În cazul copiilor, aceştia pot aduce pubertatea precoce - tinerele au menstruaţie mult mai devreme decât adolescentele dinaintea lor, iar băieţilor au început să le crească sâni.



Totodată, cercetătorii avertizează că un consum crescut de carne de pui injectată cu hormoni de creştere poate cauza apariţia cancerului la sâni, în cazul femeilor, şi cancer de prostată în cazul bărbaţilor.




×
Subiecte în articol: carne de pui
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close