Antena 3 CNN Horoscop Horoscop weekend, 10 - 11 martie. Vești excelente pentru nativii acestor două zodii

Horoscop weekend, 10 - 11 martie. Vești excelente pentru nativii acestor două zodii

Horoscop weekend, 10 - 11 martie. Vești excelente pentru nativii acestor două zodii
Sursa foto: foto: Pixabay.com
09 Mar 2018   •   23:34

Berbec

Oscilezi între diferite stări emoţionale, în acest weekend, însă inspiraţia are toate şansele să apară. Nu vei avea nici un moment de plictiseală în acest weekend, iar duminică o să-ţi doreşti să fii dormit mai mult.

Taur

Ai reguli stricte pe care tinzi să le respecţi în tot ceea ce faci, însă în ultima vreme ai cam exagera, iar regulile s-au cam înăsprit, motiv care nu-ţi permite să te bucuri de weekend. Ai grijă să nu-ţi transformi viaţa într-o închisoare.

Gemeni

În acest weekend te conectezi cu cineva într-un mod foarte intens. Acest „cineva” din viaţa ta te va ajuta să capeţi mult mai multă încredere în tine şi te va ajuta să descoperi câte lucruri ai de oferit.

Rac

În acest weekend încerci să găseşti echilibrul pe care îl cauţi de atâta timp, motiv pentru care petreci ore bune singur pentru a te gândi la modul în care acţionezi. O decizie pe care o iei în acest weekend va întoarce lucrurile în favoarea ta.

Leu

Inspiri putere faţă de toţi oamenii cu care intri în contact. Eşti din ce în ce mai sigur pe propriile capacităţi şi ştii cum să gestionezi lucrurile. Atragi atenţia unor oameni care te pot ajuta pe plan profesional.

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close