Antena 3 CNN Actualitate Cultură ?Dieta Montignac pentru femei? - Mărţişor de sănătate şi frumuseţe de la Revista Felicia

?Dieta Montignac pentru femei? - Mărţişor de sănătate şi frumuseţe de la Revista Felicia

?Dieta Montignac pentru femei? - Mărţişor de sănătate şi frumuseţe de la Revista Felicia
Sursa foto: Pixabay
26 Feb 2010   •   13:38

Din 25 februarie, Revista Felicia vă dăruieşte un Mărţişor special, care vă va ajuta să aveţi o siluetă de invidiat şi o sănătate de fier la orice vârstă: ?Dieta Montignac pentru femei?, un nou best-seller semnat de celebrul nutriţionist francez, Michel Montignac. Cartea se adresează în exclusivitate femeilor, propunând fiecăreia o dietă Montignac personalizată în funcţie de istoricul organismului, de particularităţile psihologice şi de obiectivele legate de pierderea în greutate şi de menţinerea sănătăţii, afirmă Michel Montignac.
Adaptată perfect nevoilor nutritive ale organismului feminin la diferite vârste, cartea este centrată pe acelaşi principiu fundamental care a transformat dieta Montignac într-unul dintre cele mai renumite şi eficiente regimuri de slăbit: kilogramele în plus apar din cauza unor alegeri alimentare greşite.
Regulile principale pe care trebuie să le respectaţi dacă v-aţi decis să urmaţi dieta Montignac sunt prezentate în prima secţiune a cărţii. Fixaţi-vă un obiectiv realist, refuzaţi porţiile drastice, pentru că acestea sunt o sursă de frustrare, alungaţi orice factor perturbator de natură psihică, analizaţi-vă conştient şi metodic stilul alimentar şi faceţi sport sunt cele 5 reguli de aur ale reuşitei, consideră Montignac.
A doua secţiune a cărţii este dedicată programelor specifice fiecărei perioade din viaţa unei femei, de la adolescenţă la vârsta a treia, deoarece nevoile nutritive ale organismului se schimbăă dramatic de la o etapăă la alta a vieţii. Pe lângă meniurile-tip recomandate pentru fiecare vârstă, Montignac a inclus o serie de sfaturi şi propuneri pentru menţinerea sănătăţii şi a frumuseţii. Veţi afla astfel cum puteţi trata celulita, chiar dacă urmaţi o cură de slăbire, ce exerciţii fizice sunt recomandate pentru un tonus muscular bun sau cum puteţi evita apariţia unor boli. La sfârşitul fiecărui capitol veţi găsi un rezumat care vă vă ajuta să înţelegeţi şi să aplicaţi cu uşurinţă propunerile nutriţionistului francez. De asemenea, nu lipsesc reţelele inedite, adaptate fiecărei perioade din viaţa unei femei.

Pachetul revista + carte ?Dieta Montignac pentru femei? este de 8,5 lei şi se distribuie împreună cu ediţia din 25 februarie (numarul 186) a revistei Felicia.

Una dintre cele mai apreciate reviste săptămânale pentru femei, ?Felicia?, continuă să ofere produse editoriale de excepţie cititoarelor sale, cadouri pentru inimă şi suflet: pe de o parte muzică - cd-uri cu vocile de aur ale şlagărului românesc (Angela Similea, Mirabela Dauer, Marcel Pavel, Nelu Ploieşteanu, Gabriel Dorobanţu, Adrian Daminescu, Ovidiu Komornyik, Monica Anghel, Sanda Ladoşi, Anastasia Lazariuc, Carmen Tradafir) şi carte ? deopotrivă ghiduri practice pentru o viaţă sănătoasă (Mănânc, slăbesc şi mă menţin, Ghidul alimentelor sănătoase, 1000 de reteţe pentru bucătari amatori, SLIM, Dicţionarul plantelor de leac, Ghidul caloriilor, Biblia alimentelor, Ghidul Feng Shui, Ghidul astrologic şi Carte românească de vise) sau best-selleruri ale literaturii universale (Poştaşul sună întotdeauna de două ori, Diabolicele, Femei celebre).

RevistaFelicia.ro

×
Subiecte în articol: Revista Felicia
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close