Antena 3 CNN Timp liber Film Interviu cu Michael Douglas: Am învins cancerul. A fost o cursă nebună

Interviu cu Michael Douglas: Am învins cancerul. A fost o cursă nebună

Interviu cu Michael Douglas: Am învins cancerul. A fost o cursă nebună
Sursa foto: Foto: AFP/Mediafax
13 Ian 2011   •   09:44

Au fost şase luni crunte, dar a meritat. Chimioterapia şi celelalte tratamente pe care Michael Douglas le-a urmat au avut efectul scontat. A învins cancerul la gât cu care a fost diagnosticat în vară. Veştile bune au fost date chiar de actor, într-un interviu acordat unei televiziuni de peste ocean.

Chimioterapia, radioterapia şi regimul drastic au transformat ultima jumătate de an din viaţa actorului într-un coşmar. Toate aceste sacrificii nu au fost făcute însă în zadar.

„Tumoarea a dispărut, dar trebuie să fac investigaţii lunar, să mă menţin. Deocamdată nu sunt foarte euforic. Probabil îmi va mai lua câteva luni în care voi face analize. A fost o cursă nebună”, a declarat actorul.

Tratamentul a dat roade şi veştile bune nu se opresc aici. Michael Douglas spune că a învins cancerul şi că sunt şanse mari ca boala să nu recidiveze. „A fost îngrozitor. Nu aş dori asta nici celui mai mare duşman” a mai spus Michael Douglas.

În afara de lupta efectivă cu boala, Douglas a mai avut de dus un război în ultimele 6 luni: cel cu paparazzi. „A existat un fel de plăcere macabră din partea paparazzi-lor în a mă vedea, o perioadă, cum mă scufund”, a precizat actorul.

În luna august a anului trecut, Michael Douglas a anunţat că suferă de cancer la gât, în fază terminală. Tratamentele de ultimă generaţie şi sprijinul familei par să-l fi salvat pe actorul nominalizat recent la Globurile de Aur pentru rolul din Wall Street.

×
Subiecte în articol: Michael Douglas cancer boala
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close