Antena 3 CNN Timp liber Fun Diferenţele majore dintre femei şi bărbaţi. Doar câteva ! :)

Diferenţele majore dintre femei şi bărbaţi. Doar câteva ! :)

Diferenţele majore dintre femei şi bărbaţi. Doar câteva ! :)
12 Ian 2012   •   15:17

Părerea agreată, în general, este că diferenţa dintre femei şi bărbaţi este enormă. Uneori par două specii total diferite.

Diferenţele cele mai comune sunt sesizabile în viaţa cotidiană, în special dacă discutăm despre aspectul psihologic.

O femeie nu are obiceiul bărbatului de a se scărpina în cap atunci când se gândeşte să răspundă la o întrebare confuză. Femeile nu lasă
să se vadă că sunt puse în dificultate. Şi mai mult, nu-şi vor strica coafura cu un astfel de gest.

Femeile nu vor înţelege de ce jucătorii de fotbal stau în linie, cu mâinile încrucişate atunci când se execută o lovitură de pedeapsă.  La fel cum nu vor înţelege tremurul bărbaţilor atunci când, un oarecare dintr-un film, este lovit în zona cea mai sensibilă. Şi nu ne gândim la Călcâiul lui Ahile ! :)

Când o femeie cască, ea are tendinţa să îşi acopere gura cu toată palma, nu cu un singur deget, aşa cum procedează deseori bărbatul.

După ce face baie, o femeie are obiceiul să-şi înfăşoare prosopul în cap, asemenea unui turban. Asta pentru cel puţin un minut. Nu se
cunoaşte originea acestei deprinderi orientale.

Femeile poartă cu dezinvoltură lenjeria intimă care pentru majoritatea bărbaţilor este cel puţin incomodă. Nu, ele sunt fericite să poarte acest instrument de tortură denumit bikini.

O femeie se simte ciudat dacă nu poartă ceva în mâini. De aceea au mereu o borsetă sau o geantă. De dimensiuni variabile.

Când o femeie se îmbracă, ea începe mereu cu bluza. După aceea se gândeşte la ce pantaloni sau fustă va purta. Bărbatul procedează tocmai invers. Primul obiect vestimentar este pantalonul.

La final, să nu uităm de încă un aspect important. După ce fac dragoste, femeile au chef de vorbă şi sărutări lungi. Bărbaţii au chef să doarmă.
Şi atât! :)

×
Subiecte în articol: barbati femei
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close