x close

Fii alături de noi!

"Vor avea noroc în viaţă cum trag muştele la..." Urarea făcută de soacra mare la nunta anului

de P.I.   •   23 Mar 2012   •   07:14
"Vor avea noroc în viaţă cum trag muştele la..." Urarea făcută de soacra mare la nunta anului 542
Este un adevărat spectacol atunci când urmăreşti de pe "tuşă" o nuntă care se ţine la ţară. Tradiţia trebuie respectată, iar obiceiurile din partea locului sunt ţinute cu sfinţenie.

Mireasa devine vedetă pentru o zi, iar toate tinerele, care obişnuiau să meargă sâmbătă seara la discoteca de la căminul cultural, sunt curtate acum de băieţii bogaţi ai satului. Fustele scurte ale domnişoarelor sunt privite cu o oarecare invidie de femeile bătrâne care stau pe margine şi îşi aduc aminte de "cum era pe vremea lor", în timp ce dau pe gât un pahar de tărie.

Soacra mare, coafată şi machiată nu mai conteneşte cu lauda la adresa celor doi însurăţei, mândrindu-se cu băiatul ei care luat o fată bună.

Pentru a intra în atmosfera de la o nuntă "la cort", vă invităm să vedeţi imaginile din GALERIA FOTO de mai jos.poza

Actualitate

A mâncat un hamburger de la McDonald's. Medicii l-au găsit mort şi s-au îngrozit când au văzut ce avea în gât

Un bărbat a încercat să mănânce un hamburger de la McDonalds dintr-o înghiţitură şi a sfârşit tragic. Darren Bray, în vârstă de 29 de ani, dorea să îşi impresioneze prietenii, dar  a leşinat în...

13 Feb 2016  •  14:33

poza

Show

A stat 32 de minute la solar şi din model a ajuns un monstru! Nu credea că o să fie aşa grav

Modelul Zaynab Alkhatib a făcut o greşeală prostească la vârsta de 16 ani. Fiind una dintre cele mai palide fete din cartier, a considerat că este inspirat să meargă la solar. Dar nu s-a mulţumit cu prima...

13 Feb 2016  •  12:23

sati