Antena 3 CNN Actualitate Media Hackerii Anonymous îşi deschid un site de ştiri

Hackerii Anonymous îşi deschid un site de ştiri

Hackerii Anonymous îşi deschid un site de ştiri
18 Apr 2013   •   16:47

Hackerii din grupul Anonymous anunţă că-şi vor lansa propriul site de ştiri în viitorul apropiat, informează thenextweb.com.

Deşi iniţial, pentru a porni proiectul, aveau nevoie de 2000 de dolari, ei au strâns până în prezent peste 54 mii de dolari din donaţii de la circa 1300 de susţinători din toată lumea.

Noul site, care se va numi Your Anon News, va conţine materiale breaking news, reportaje şi articole de tip blog de la jurnalişti independenţi sau simpli vizitatori ai site-ului. Totodată, platforma va oferi posibilitatea ca utilizatorii să poată transmită live evenimentele la care participă.

Actualmente, grupul Anonymous postează ştiri şi informaţii pe conturile de Twitter şi Tumblr. Noul portal va servi ca o platformă online de ştiri deschisă, fără precedent pe internet, dat fiind faptul că utilizatorii nu vor fi limitaţi de cenzură sau de coduri deontologice jurnalistice.

Materialele obţinute fraudulos, gen Wikileaks, vor fi găzduite cu generozitate, fiind de notorietate abilitatea grupului de a sparge site-uri guvernamentale.

×
Subiecte în articol: Anonymous hackeri
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close