Antena 3 CNN Actualitate Media Postul National Geographic, "bombardat" cu mesaje de ameninţare din partea musulmanilor extremişti

Postul National Geographic, "bombardat" cu mesaje de ameninţare din partea musulmanilor extremişti

Postul National Geographic, "bombardat" cu mesaje de ameninţare din partea musulmanilor extremişti
Sursa foto: Foto: cinemablend.com
18 Oct 2012   •   12:46

Extremiştii musulmani au trimis ameninţări postului National Geographic. Securitatea sediului central din Washington al televiziunii a fost întărită. Ameninţările au fost trimise ca urmare a deciziei canalului de a difuza un film despre moartea lui Osama Bin Laden, informează Daily Mail.

Reprezentanţii National Geographic Channel au anunţat că vor difuza filmul documentar "Seal Team Six: The Raid on Osama Bin Laden" pe 4 noiembrie.

Ulterior, National Geographic Channel a primit numeroase ameninţări din partea extremiştilor musulmani. Postul a fost “bombardat” cu telefoane de ameninţare. De asemenea, pe bloguri, extremiştii musulmani au avertizat că toţi cei care vor difuza un film precum "Seal Team Six: The Raid on Osama Bin Laden" vor avea probleme.

În sediul central al National Geographic Channel lucrează 1.600 de persoane.

Conducerea National Geographic Channel a declarat, însă, că televiziunea va difuza acest film, "indiferent ce s-ar întâmpla".

"Seal Team Six: The Raid on Osama Bin Laden" este primul film despre operaţiunea în cadrul căreia Osama bin Laden a fost ucis.

Filmul va avea premiera cu doar două zile înainte de alegerile prezidenţiale americane. Preşedintele National Geographic Channel, Howard T. Owens, a declarat pentru The Hollywood Reporter că programarea filmului nu are o motivaţie politică.

Owens a menţionat că premiera filmului pe 4 noiembrie a fost stabilită pentru a promova grila de toamnă a National Geographic Channel.



×
Subiecte în articol: National Geographic
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close