x close

Fii alături de noi!

Muzica lui Florin Salam, difuzată la BBC Radio 1

de Antena3.ro   •   18 Ian 2011   •   23:01
Muzica lui Florin Salam, difuzată la BBC Radio 1 429
Foto: badpolitics.ro
După succesul răsunător al lui Nicolae Guţă în Franţa, Florin Salam intră şi el în topul preferinţelor strănilor, de data aceasta al britanicilor, după ce postul de radio BBC Radio 1 a difuzat una din piesele sale.

Melodia a fost difuzată în contextul unei discuţii dintre Dj-ul postului de radio şi un invitat al său, pe tema influenţelor balcanice în muzica electronică, acesta din urmă recomandându-l pe manelistul român.

În luna decembrie, cotidianul Le Monde l-a inclus pe manelistul Nicolae Guţă printre cele mai bune cinci apariţii discografice din 2010 din Franţa.

Manele la postul de radio BBC


 

poza

Actualitate

Anchetă cutremurătoare: Jefuirea României, pagube de sute de milioane de euro. Cine a închis ochii la tunul de la Danubiana?

Mihai Gâdea a continuat lupta împotriva mafiilor și a prezentat, marți, la „Sinteza zilei”, o anchetă cutremurătooare. Averea României a fost jefuită de „băieții deștepți”. Danubiana, o perlă a indu...

09 Feb 2016  •  22:19

poza

Show

Un rapper legendar a fost găsit fără puls și fără respirație în parcarea unui hotel

Rapperul DMX a fost spitalizat, luni, după ce a fost găsit într-un hotel de lux, din New Jersey, „fără puls și fără suflare”. Poliția l-a găsit pe rapper în parcarea hotelului și au început...

09 Feb 2016  •  21:43

sati