Antena 3 CNN Life Alimentele pe care trebuie să le mănânci toamna pentru a avea o siluetă de invidiat la Revelion

Alimentele pe care trebuie să le mănânci toamna pentru a avea o siluetă de invidiat la Revelion

Alimentele pe care trebuie să le mănânci toamna pentru a avea o siluetă de invidiat la Revelion
Sursa foto: foto: Pixabay.com
29 Oct 2018   •   16:44

Acestea sunt cateva alimente care ajuta la scaderea in greutate si la arderea grasimilor:

Iaurt grecesc - este bogat in proteine, iar acestea se digera intr-un timp indelungat, astfel ca iaurtul poate fi considerat o alegere satioasa la masa de dimineata, scrie Kfetele.ro.

Probioticele din iaurt te ajuta sa absorbi mai bine vitaminele si mineralele pe care le vei consuma pe timpul zilei. De asemenea, ajuta si la o mai buna digestie.

Somon - este bogat in antioxidanti si grasimi bune. Grasimile bune ajuta la sanatatea inimii. Grasimile omega-3 te ajuta sa arzi caloriile mult mai rapid si sa scazi in greutate mult mai repede, decat daca ai consuma carne de porc sau pui.

Mere - Pectina din mere te ajuta in echilibrarea bacteriilor sanatoase, care ajuta la cresterea arderilor metabolice. De asemenea, merele sunt bogate in fibre.

Ouă – Proteinele te ajută să arzi caloriile mult mai repede. Acestea reprezintă o alegere perfectă pentru începutul unei zile. Le poți mânca în diferite rețete.

Mure – Față de alte fructe, murele sunt sărace în zahăr și bogate în fibre, care te vor face să te simți săturat pe tot parcursul zilei. De asemenea, te ajută și împotriva balonării.

×
Parteneri
Misterul navei scufundate în Marea Neagră se adâncește
x close