Antena 3 CNN Life Genial! Verifică starea de sănătate a organelor interne cu o linguriță

Genial! Verifică starea de sănătate a organelor interne cu o linguriță

Genial! Verifică starea de sănătate a organelor interne cu o linguriță
Sursa foto: foto: Pixabay.com
05 Noi 2018   •   19:16

Intreg instrumentarul necesar efectuarii acestui test se rezuma la o lingurita si o punga de plastic.

Testul este destinat verificarii starii de sanatate a sistemului respirator, intestinelor, hormonilor, metabolismului, rinichilor si a danturii. Tot ce presupune testul este sa freci usor lingurita pe suprafata limbii pentru a preleva o mostra din stratul depozitar de pe limba.

Cel mai recomandat este sa vizezi radacina limbii. In urma, infasoara lingurita intr-o punga de plastic si tine-o sub lumina puternica timp de 60 de secunde. Lumina puternica a becurilor incandescente incurajeaza dezvoltarea bacteriilor, asa ca foloseste o lumina cat mai puternica pentru a asigura rezultate cat mai relevante.

La persoanele sanatoase, depozitele prelevate de pe limba vor fi curate. Dar daca stratul depozitar este abundent, iar coloratia si mirosul mostrei sunt neobisnuite, poate fi un semn ca suferi de probleme pulmonare sau respiratorii, hepatice, renale, intestinale sau hormonale.

Daca obtii rezultatul descris, se recomanda sa programezi o consultatie la medic pentru a depista cauza exacta a problemelor.

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close