Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine NUMAI DE BINE. Cum combatem mâncărurile grase

NUMAI DE BINE. Cum combatem mâncărurile grase

NUMAI DE BINE. Cum combatem mâncărurile grase
de S.T.    |    28 Dec 2014   •   10:58

Mai sunt câteva zile până trecem în noul an, iar frigiderul abundă de bunătăţi. Perioada dintre Crăciun şi Revelion este cea mai critică, marcată de amestecuri neinpirate între mâncăruri grele şi cu băuturi alcoolice. Plăceri care nu au nevoie de foarte mult ca să devină neplăceri pentru aparatul digestiv. Există însă soluţii naturale care să prevină sau să diminuieze consecinţele pe termen scurt sau lung ale alimentaţiei grase şi în exces.

Românul, dacă nu are masa plină de sărbători, nu se simte în largul său! Bucatele tradiţionale, pe cât de gustoase, pe atât de solicitante sunt pentru aparatul nostru digestiv.

Menţinerea unei digestii optime şi a unui tranzit intestinal normal sunt două condiţii necesare atât ale liniştei interioare, cât şi celei exterioare.
 
Orice simptom tratat inconsecvent sau greşit, din sfera tulburărilor digestive, pe termen lung poate da naştere unor probleme gastrice, intestinale, chiar hepatice serioase, mult mai difícil de tratat.
 
Ca să construim o relaţie prietenoasă şi reciproc avantajoasă cu sistemul nostru digestiv, mai ales în perioada aceasta din an, este nevoie să apelăm la acele ingrediente naturale cu efect benefic ţintit . Una dintre căile pentru a face asta, cu o eficienţă deja demonstrată, este o combinaţie inovativă de prebiotice, chitosan, vitamina C şi extract de strugure.

Masa copioasă de sărbători poate fi bine tolerată dacă învăţăm din greşeli. În cele din urmă, o atenţie acordată nevoilor noastre organice, înseamnă sănătate, deci libertate de a crea ce vrem în spaţiul vieţii noastre. Mai bine prevenim, decât să tratăm. Luaţi serios în calcul în această perioadă soluţii naturale pentru susţinerea sănătăţii organismului.

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "Numai de bine".

×
Subiecte în articol: Numai de bine ela craciun sărbători
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close