Antena 3 CNN Life România, reprezentată cu cinste la NY Fashion Week. Creaţiile designerului Dorin Negrău, pe podium alături de Chanel

România, reprezentată cu cinste la NY Fashion Week. Creaţiile designerului Dorin Negrău, pe podium alături de Chanel

România, reprezentată cu cinste la NY Fashion Week. Creaţiile designerului Dorin Negrău, pe podium alături de Chanel
de O.P.    |    15 Sep 2014   •   06:44

România a avut reprezentanţi de seamă la săptămâna modei de la New York. Creatorul Dorin Negrău şi-a prezentat cea mai nouă colecţie, alături de nume mari precum Ralph Lauren sau Chanel . Mai mult, una dintre ţinutele create de designerul român a primit titlul de cel mai bun look al evenimentului.

Designerul român Dorin Negrău a făcut spectacol la ediţia din această toamnă a Săptămânii Modei de la New York.
El a prezentat o colecţie inspirată din mitul contelui Dracula dar şi cu influenţe ale portului românesc tradiţional.

În deschiderea prezentării, un model a urcat pe podium înfăşurat într-o plasă asemănătoare celei de păianjen. Apoi, plasa a fost îndepărtată, iar creaţiile românului au strălucit în faţa celor 500 de invitaţi.

Românul a fost lăudat pentru toate creaţiile sale dar şi pentru modul în care a organizat prezentarea: muzică modernă îmbinată cu vocea inegalabilei Maria Tănase. La spectacol a luat parte şi Catrinel Menghia.

Astfel, broderia românească şi-a găsit loc pe rochii din piele, de exemplu. Iar macrameul românesc a împodobit baticuri simple, albe, folosite pe post de accesorii la ţinutele de seară. Mulţi jurnalişti de modă americani au spus că prezentarea Dorin Negrău a fost un spectacol de teatru, artă şi modă la un loc.

Mai mult, românul se poate lăuda că o ţinută din colecţia lui a fost aleasă drept cea mai frumoasă din show-ul de la săptămâna modei de la New York din toamna aceasta

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close