Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Ce este detoxifierea organismul si cum o fac nutritionistii

Ce este detoxifierea organismul si cum o fac nutritionistii

Ce este detoxifierea organismul si cum o fac nutritionistii
de O.P.    |    27 Mar 2015   •   13:09

In materie de detoxifiere, cel mai bine aflam de la specialisti. Iata cum ce inseamna detoxifierea organismului in viziunea nutritionistilor!

Odata cu venirea primavarii, se pune tot mai mult accent pe detoxifierea organismului dupa o alimentatie de iarna incarcata in produse din carne si prea putin compusa din fructe si legume. Insa, exista moduri corecte si incorecte, chiar nesanatoase, de a-ti detoxifia organismul, iar cel mai bun mod poate fi indicat chiar de nutritionisti.

In loc sa apelati la fel de fel de regimuri alimentare de detoxifiere care sa implice cine stie de "sucuri" bizare sau reducerea masiva a aportului alimentar, mai bine invatati de la profesionisti ce inseamna detoxifierea sanatoasa a organismului. In acest sens, Eve Kessner, nutritionist la New York si instructor in cadrul centrului SoulCycle, cu reprezentante atat in SUA, cat si in Marea Britanie, vine cu sfaturile potrivite!

Hidratare, hidratare si iarasi hidratare!

"Bea multa apa", este principalul sfat al nutritionistului Eve Kessner. Consumul ridicat de apa este cel mai bun mijloc de detoxifiere a organismului. Pe langa beneficiile hidratarii, apa este principalul mijloc prin care toxinele sunt eliminate din organism.

Puteti incepe dimineata cu apa calda cu lamaie. S-a facut mult tam-tam in jurul acestui mic procedeu de detoxifiere si pe buna dreptate!

Citeste continuarea pe Lyla.ro

×
Subiecte în articol: detoxifiere nutritionisti
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close