Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Proprietăţile benefice ale zaţului de cafea

Proprietăţile benefice ale zaţului de cafea

Proprietăţile benefice ale zaţului de cafea
02 Iun 2015   •   12:33

In cele mai multe cazuri, zatul de cafea este aruncat. Din fericire, acest continut s-a dovedit a fi foarte eficient atat pentru piele si corp, cat si pentru par.
 
Zatul de cafea este un foarte bun exfoliant pentru piele.

Prin masarea pielii cu zat de cafea se indeparteaza celulele moarte ale acesteia, rezultatul fiind o piele mai frumoasa. Astfel, poti economisi bani prin simpla utilizare a unui produs simplu. O alta reteta care s-a dovedit eficienta necesita urmatoarele ingrediente: zat de afea, ulei de masline, vitamina E uleioasa, ulei de jojoba. Maseaza pielea cu acest continut. Indeparteaza celulele moarte si stimuleaza productia de noi celule si totodata tonifica pielea.
 
Zatul de cafea este benefic pentru par.

Zatul poate fi utilizat ca lotiune pentru stralucirea parului. Procedeul e simplu: dupa ce te speli pe cap, freci parul cu zatul de cafea, distribuindu-l in mod egal, apoi clatesti bine. Rezultatele vor fi remarcate dupa putin timp. Se spune ca, utilizat pe scalp, poate preveni aparitia matretii. Acest procedeu este indicat brunetelor si persoanelor cu par saten sau castaniu.

Continuarea pe Lyla.ro

×
Subiecte în articol: cafea
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close