Antena 3 CNN Life TESTUL COPACULUI. Alege o imagine şi află ce se ascunde în spatele personalității tale

TESTUL COPACULUI. Alege o imagine şi află ce se ascunde în spatele personalității tale

TESTUL COPACULUI. Alege o imagine şi află ce se ascunde în spatele personalității tale
23 Iun 2017   •   15:04

Cu siguranţă, mulţi dintre voi aţi auzit de Testul Copacului, cel care te provoacă să desenezi un arbore pe o coală albă. Poate, l-aţi şi încercat… Însă azi vă propunem o altă variantă.

Nu trebuie să desenezi tu un copac, ci doar să alegi unul deja conturat şi colorat. Vei vedea nouă copaci. Nu te gândi prea mult! Pur şi simplu alege primul copac care simţi că îţi reprezintă cumva personalitatea sau starea de spirit. După ce l-ai ales, află de mai jos ce spune acel copac despre tine…

Copacul nr. 1 – Esti o persoana generoasa si plina de moralitate. Standardele tale personale si ambitiile se afla la un nivel foarte inalt. Incerci mereu sa te auto-depasesti. Oamenii ar putea crede ca este destul de dificil sa comunice cu tine, dar pentru tine, nu este foarte usor sa fii cine esti. Ai lucrat din greu, dar ti-ai pastrat altruismul pentru cei din jurul tau. Dorinta ta este aceea de a face lumea un loc mai bun. Ai o mare capacitate de a iubi, chiar si atunci cand esti ranit. Foarte putini oameni te apreciaza la adevarata ta valoare.

Continuarea, pe One.ro.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close