Antena 3 CNN Politică Şerban Nicolae: Guvernul nu cred că este de tehnocraţi, ci mai degrabă de birocraţi. Funcţia publică înseamnă responsabilitate

Şerban Nicolae: Guvernul nu cred că este de tehnocraţi, ci mai degrabă de birocraţi. Funcţia publică înseamnă responsabilitate

Şerban Nicolae: Guvernul nu cred că este de tehnocraţi, ci mai degrabă de birocraţi. Funcţia publică înseamnă responsabilitate
Sursa foto: Foto: Agerpres
15 Noi 2015   •   16:57

Senatorul PSD, Şerban Nicolae, a explicat, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, că guvernul propus de Dacian Cioloş are nevoie de coeziune în proiecte.

 
"Din punctul meu de vedere, prima condiţie este acea de continuitate, de continuare a programului de guvernare pe care Parlamentul s-a pronunţat în 2012 şi pe care nu l-a modificat nici măcar după modificarea structurii, când a plecat PNL, în 2014. 
 
Acest program ne-a adus trei ani de creştere economică continuă, o creştere a puterii de cumpărare a populaţiei, reforme în aparatul funcţionăresc, fiscal, învăţământ, sănătate. Dacă guvernul Cioloş, care nu cred că este de tehnocraţi, ci mai degrabă de birocraţi, cu mulţi funcţionari de rang înalt, continuă programul de guvernare, este în regulă.
 
Altminteri, s-ar putea să existe riscul ca fiecare să vină cu câte o viziune personală, proecte ambiţioase, dar care să nu se armonizeze cu celelalte departamente guvernamentale. De aceea, eu am reticenţe mari faţă de acest guvern. 
 
Pare să fie un experiment. Dar răspunderea este a preşedintelui României, dacă va menţine creşterea economică, dacă va menţine parametrii de dezvoltare pe care România s-a înscris, e în regulă. Funcţia publică înseamnă responsabilitate."
 

×
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close