Antena 3 CNN Politică Alegerile parlamentare vor avea loc pe 9 decembrie

Alegerile parlamentare vor avea loc pe 9 decembrie

Alegerile parlamentare vor avea loc pe 9 decembrie
Sursa foto: Foto: Mediafax
01 Sep 2012   •   14:07
Update 14:00 - Alegerile parlamentare vor avea loc pe data de 9 decembrie, conform celei mai recente informări de la Guvern. Iniţial, alegerile au fost stabilite pentru data de 2 decembrie.

Alegerile parlamentare vor avea loc în România pe 2 decembrie, a decis sâmbătă Guvernul. "Data de 25 noiembrie ar fi fost mult mai bună pentru alegeri", a spus premierul Victor Ponta.

"Eu sunt foarte nemulţumit pentru că, din păcate, având o opoziţie politică oarbă, am ajuns în situaţia în care cea mai proastă lege electorală posibilă rămâne în vigoare. Aşa au vrut cei de la PDL. Tot cei de la PDL nu au fost de acord să avem alegerile în luna noiembrie. Suntem obligaţi să adoptăm data de 2 decembrie. E o dată rea. Ar fi fost mult mai bine să fie pe 25 noiembrie", a spus Ponta, la începutul şedinţei de guvern.

Premierul i-a rugat pe miniştri să fie atenţi în următoarea perioadă, pentru ca urmează o perioadă "foarte grea", mai ales în ceea ce priveşte situaţia României şi atragerea de fonduri europene.

De asemenea, Victor Ponta i-a spus ministrului Agriculturii că trebuie să demareze activităţile prin care agricultorii afectaţi de secetă să primească ajutor.

×
Parteneri
Şeful Băncii Naţionale, avertisment pentru Guvern
x close