Antena 3 CNN Politică Atacurile verbale continuă: Premierul ar trebui să dea dovadă de calm şi responsabilitate

Atacurile verbale continuă: Premierul ar trebui să dea dovadă de calm şi responsabilitate

Atacurile verbale continuă: Premierul ar trebui să dea dovadă de calm şi responsabilitate
Sursa foto: Foto: Agerpres
18 Noi 2012   •   20:40

Bogdan Oprea, purtătorul de cuvânt al președintelui Traian Băsescu, a declarat, cu privire la Victor Ponta că "ar trebui să dea dovadă de calm şi responsabilitate", scrie Mediafax.

Administrația Prezidențială a transmis o declarație a lui Bogdan Oprea, referitoare la ”precizările prim-ministrului Guvernului României, domnul Victor-Viorel Ponta, cu privire la poziţia Administraţiei Prezidenţiale legată de declaraţiile antieuropene ale unor oficiali şi politicieni români, precizări care au fost transmise, duminică, 18 noiembrie, într-un comunicat de presă".

"Domnul prim-ministru Victor-Viorel Ponta ar trebui să dea dovadă de calm şi responsabilitate; o comunicare responsabilă la nivel instituţional este absolut necesară în interesul tuturor românilor", se arată în declaraţia lui Bogdan Oprea.

Premierul Victor Ponta l-a acuzat pe preşedintele Traian Băsescu de dezinformare şi îi cere în mod imperativ să se oprească din campania electorală şi să reprezinte România în Consiliul European conform cu interesul naţional al ţării.

Primul ministru și-a transmis punctul de vedere printr-un comunicat, ca urmare a poziției  Administraţiei Prezidenţiale referitoare la declaraţii ale premierului.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta
Parteneri
Sticlele ce nu vor mai fi acceptate de aparatele de reciclare, de la 1 iulie
x close