Antena 3 CNN Politică Băsescu: Când vine la mine, Ponta e ca un pisicuţ. E mitoman

Băsescu: Când vine la mine, Ponta e ca un pisicuţ. E mitoman

Băsescu: Când vine la mine, Ponta e ca un pisicuţ. E mitoman
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    27 Noi 2012   •   21:33

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, că premierul Victor Ponta este ca "un pisicuţ" atunci când vine la Palatul Cotroceni, afirmând totodată că aceasta este "mitoman", "cum e Crin Antonescu bolnav de somn".

"Victor Ponta, când vine la mine, e ca un pisic, ca un pisic, şi după ce iese şi ajunge la Palatul Victoria sau ajunge ... se vede cu un microfon în faţă vorbeşte cum vedeţi. De aceea îl fac mincinos, de aceea îl fac mincinos şi pentru ce a povestit despre CSAT, de aceea îl fac mincinos şi pentru declaraţiile pe care le dă pentru presa străină, pentru că are nevoie de imaginea mea externă şi spune , iar acasă face ce face", a declarat Traian Băsescu, marţi seara, la B1 TV.

"El e mitoman, e bolnav din punctul ăsta de vedere, cum e Crin Antonescu bolnav de somn, omul ăsta e bolnav de minciună. E mitoman", a adăugat şeful statului.

Citeşte şi Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, că este greu pentru un şef al statului să mai numească o dată premier un prim-ministru care a luat parte la suspendarea sa din funcţie şi a susţinut demiterea sa.






×
Subiecte în articol: Victor Ponta
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close