Antena 3 CNN Politică Băsescu, mesaj pentru Dragnea: Ce zici, e cumva criză economică sau ”duduie economia”?

Băsescu, mesaj pentru Dragnea: Ce zici, e cumva criză economică sau ”duduie economia”?

Băsescu, mesaj pentru Dragnea: Ce zici, e cumva criză economică sau ”duduie economia”?
Sursa foto: Foto: Intact Images
08 Aug 2017   •   21:51

Traian Băsescu critică, pe Facebook, o măsurile sociale și fiscale anunțate de guvernul PSD-ALDE, care nu apar însă în programul de guvernare, şi-l întreabă pe Liviu Dragnea dacă, în atare condiţii, în România este "criză economică sau 'duduie economia'". 

"Dragnea, ce zici, măi ... tăiere pensii; tăiere indemnizaţii pentru creşterea copilului; toate dările la stat trecute pe seama angajatului; creştere explozivă a preţurilor la energie electrică şi gaze; reintroducere acciză suplimentară la combustibil. Măi Dragnea, ... unde sunt scrise toate astea în programul de guvernare cu care ai păcălit trei milioane de români, care au votat programul PSD? Este cumva criză economică, sau 'duduie economia'? Concluzie: Măi Dragnea, 'ieşi afară ...' !", a scris marţi Traian Băsescu, pe pagina sa de Facebook. 

Mesajul lui Băsescu vine după ce Guvernul a aprobat printr-o serie de ordonanţe de urgenţă modul de recalculare a pensiilor de serviciu, plafonarea indemnizaţiei pentru creşterea copilului, iar la nivelul coaliţiei de guvernare s-a anunţat că de la 1 ianuarie 2018 contribuţiile obligatorii, CAS şi CASS vor fi trecute în sarcina angajatului. 

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea
Parteneri
A murit Costel Corduneanu, chiar pe masa de operatie
x close