Antena 3 CNN Politică Băsescu s-a răzgândit: Cei de la USL pot să-mi fie parteneri, dacă au înţeles lecţia dată de români

Băsescu s-a răzgândit: Cei de la USL pot să-mi fie parteneri, dacă au înţeles lecţia dată de români

Băsescu s-a răzgândit: Cei de la USL pot să-mi fie parteneri, dacă au înţeles lecţia dată de români
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    30 Iul 2012   •   08:38

Preşedintele suspendat Traian Băsescu a declarat, duminică noaptea, că social-democraţii şi liberalii pot să îi fie parteneri dacă au învăţat "lecţia pe care le-au dat-o românii" la referendum.

"(...) cred că, dacă (USL - n.r.) vor ieşi din ţipete demagogice, din minciună şi vor intra în dorinţa de a consolida în continuare statul român, de a repara ce au stricat, de a schimba faţa hidoasă pe care au arătat-o democraţiei, dacă se vor decide să respecte Constituţia, legile ţării şi nu îşi vor mai permite să lovească instituţiile statului de drept, în mine vor avea un partener", a declarat Băsescu, la sediul său de campanie, potrivit Agerpres.

El a arătat că în zilele următoare vor fi semnale ale partenerilor europeni prin care vor saluta atitudinea românilor şi vor constata că românii "au fost deasupra propriei lor clase politice".

Biroul Electoral Central (BEC) va furniza luni, începând cu ora 10, rezultate parţiale în cazul referendumului de demitere a preşedintelui României. Următoarele informări ale BEC vor fi la orele 14,00 şi 19,00.
  
BEC a anunţat că, duminică, până la ora 23,00, şi-au exprimat opţiunea electorală 45,92% dintre alegători, potrivit estimărilor pe teritoriul naţional.






×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close