Antena 3 CNN Politică Băsescu s-a sucit în privinţa lui "Cazancioc, ăla". Dacă în 2012 îl ironiza, azi îl vrea ministrul Justiţiei

Băsescu s-a sucit în privinţa lui "Cazancioc, ăla". Dacă în 2012 îl ironiza, azi îl vrea ministrul Justiţiei

Băsescu s-a sucit în privinţa lui "Cazancioc, ăla". Dacă în 2012 îl ironiza, azi îl vrea ministrul Justiţiei
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    11 Apr 2013   •   15:50

Preşedintele Traian Băsescu l-a reevaluat, se pare, pe procurorul Robert Cazanciuc. Dacă în urmă cu un an îl ironiza, astăzi este de acord cu propunerea lui la Ministerul Justiţiei.

Preşedintele Traian Băsescu a aprobat, joi, demisia lui Robert Cazanciuc de la Parchetul General.

În iulie 2012, şeful statului îl dădea exemplu negativ pe Cazanciuc, spunea că ar fi "un tip flexibil"' şi îl băga în aceeaşi oală cu procurorul George Bălan, cercetat la acel moment pentru fapte de corupţie.


Premierul Victor Ponta a anunţat, joi, că va propune numirea lui Robert Cazanciuc în funcţia de ministru al Justiţiei, după ce va fi emis decretul de eliberare din magistratură a acestuia.

Victor Ponta a spus că l-a informat joi dimineaţă pe preşedintele Traian Băsescu despre propunerea ca Robert Cazanciuc să preia funcţia de ministru al Justiţiei, premierul menţionând că şeful statului "nu a avut niciun fel de obiecţie"
.

Ponta i-a trasat deja sarcinile lui Cazanciuc: Prioritatea zero a viitorului ministru al Justiţiei este un raport bun MCV şi implementarea noilor coduri.

Citeşte şi Cât de bogat este Robert Cazanciuc, propus ministru al Justiţiei? Vezi declaraţia de avere a tehnocratului

Cine este Robert Cazanciuc

În prezent, premierul Victor Ponta deţine interimatul la Ministerul Justiţiei, din 26 martie, după ce Mona Pivniceru a demisionat din funcţie, ca urmare a faptului că începând din luna iunie va fi judecător al Curţii Constituţionale.











×
Subiecte în articol: Robert Cazanciuc
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close