Antena 3 CNN Politică Băsescu susţine că nu cunoaşte cazul învăţătoarei aflate de două luni în greva foamei

Băsescu susţine că nu cunoaşte cazul învăţătoarei aflate de două luni în greva foamei

Băsescu susţine că nu cunoaşte cazul învăţătoarei aflate de două luni în greva foamei
Sursa foto: Foto: Intact Images
22 Oct 2010   •   15:26

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, în timpul unei vizite de lucru, că nu cunoaşte cazul învăţătoarei din Caracal care se află în greva foamei de două luni. Povestea Cristianei Irina Anghele a ajuns, între timp, şi în presa internaţională, ziariştii de la CNN notând că învăţătoarea protestează pentru că oficialii de la Bucureşti "se poartă ca şi cum nu ar exista".

Traian Băsescu a mers, vineri, în mai multe zone afectate în această vară de inundaţii. Întrebat, la un moment dat, ce părere are despre cazul învăţătoarei care se află de 60 de zile în greva foamei, şeful statului a răspuns scurt: "Nu ştiu". În ciuda insistenţelor reporterului, preşedintele a refuzat să facă alte comentarii pe marginea acestei teme.

Băsescu, despre cazul învaţătoarei Cristiana Anghel


Cristiana Anghel a intrat în greva foamei pe 24 august din cauza tăierilor salariale de peste 25 la sută adoptate de Guvernul Boc. Femeia a declarat în repetate rânduri că nu va înceta protestul până când nu îi vor fi soluţionate revendicările.

Cazul învăţătoarei a apărut şi pe CNN. Cristiana Anghel protestează pentru că oficialii de la Bucureşti "se poartă ca şi cum nu ar exista", spun jurnaliştii americani.

Pe site-ul Antena3.ro puteţi vizita blogul învăţătoarei Cristiana Anghel, unde puteţi posta comentariile voastre legate de gestul acesteia.



×
Subiecte în articol: invatatoare greva foamei cristiana anghel
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close