Antena 3 CNN Politică Ce calcule şi-a făcut Victor Ponta când a acceptat ca Laura Codruţa Kovesi să fie propusă pentru şefia DNA

Ce calcule şi-a făcut Victor Ponta când a acceptat ca Laura Codruţa Kovesi să fie propusă pentru şefia DNA

Ce calcule şi-a făcut Victor Ponta când a acceptat ca Laura Codruţa Kovesi să fie propusă pentru şefia DNA
Sursa foto: Foto: Intact Images
16 Apr 2013   •   16:48

Victor Ponta spune că desemnarea Laurei Codruţa Kovesi pentru funcţia de procuror şef al DNA a venit ca urmare a unui calcul. Premierul susţine că nominalizarea unui om cunoscut şi la Bruxelles ca fiind "al preşedintelui Băsescu" a încheiat definitiv discuţiile despre cum doreşte USL să deţină control asupra justiţiei.

"Prin această propunere a doamnei Kovesi am închis într-o zi, într-o oră, când am făcut propunerea, un an de zile de strategie politică de propagandă" a declarat premierul Ponta.

"Nu reproşez niciodată în public ceva cuiva care mi-e partener. Reproşez la vestiare. Domnul Antonescu a avut o supărare pe această temă. E o persoană mai pasională decât mine, se aprinde mult mai repede decât mine", a mai precizat Ponta.

"Ceea ce este cel mai important pentru mine este faptul că nici un moment Crin Antonescu, chiar dacă a fost supărat şi a folosit nişte termeni ironici la adresa mea, n-a spus: "Domne, rupem USL-ul" ", a mai explicat primul ministru.


×
Parteneri
Drogurile - bomboane cu care traficanții vânează copiii
x close