Antena 3 CNN Politică Cluj. Emil Boc neagă posibila candidatură a Ioanei Băsescu din partea PDL, la alegerile parlamentare

Cluj. Emil Boc neagă posibila candidatură a Ioanei Băsescu din partea PDL, la alegerile parlamentare

Cluj. Emil Boc neagă posibila candidatură a Ioanei Băsescu din partea PDL, la alegerile parlamentare
20 Sep 2012   •   12:38

Emil Boc a precizat într-o postare pe Facebook că fiica cea mare a preşedintelui României, Ioana Băsescu, nu va candida din partea PDL la alegerile parlamentare într-un colegiu din Cluj, afirmând că informaţiile pe această temă sunt doar "speculaţii de presă".

Presa locală a scris că Ioana Băsescu vrea să devină parlamentar şi va candida pentru acest post într-un colegiu din Cluj. În vara aceastui an, Ioana Băsescu şi-a anunţat intenţia de a se înscrie în partidul condus de Mihail Neamţu, Noua Republică.

"Ioana Băsescu nu va candida la parlamentare la Cluj. Nu şi-a manifestat niciodată o asemenea intenţie. Totul este o simplă speculaţie de presă. Ioana Băsescu este notar şi nu este membru al PDL. Am făcut aceste precizări pentru a răspunde speculaţiilor din presă", a scris Boc.

La rândul său, preşedintele PDL Cluj, deputatul Daniel Buda, a declarat că informaţiile privind o posibilă candidatură a Ioanei Băsescu la Cluj reprezintă o "invenţie totală".

Conducerea din Cluj a PDL a mai specificat că forul decizional al filialei nu a luat şi nici nu ia în discuţie candidatura Ioanei Băsescu. "Ca urmare a ştirilor apărute în mass-media locală şi naţională privind candidatura domnişoarei Ioanei Băsescu pentru un mandat de parlamentar într-un colegiu uninominal din judeţul Cluj, PDL Cluj precizează că la nivelul forului decizional al PDL Cluj nu a fost şi nici nu este luată în discuţie candidatura domnişoarei Ioana Băsescu", se arată într-un comunicat de presă remis Mediafax de PDL Cluj.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Biden și Trump au stabilit regulile primei dezbateri televizate
x close