Antena 3 CNN Politică Consiliera cu "legea rezonanţei" făcea declaraţii delirante şi lângă şefii PDL

Consiliera cu "legea rezonanţei" făcea declaraţii delirante şi lângă şefii PDL

Consiliera cu "legea rezonanţei" făcea declaraţii delirante şi lângă şefii PDL
Sursa foto: Foto: VideoNews
11 Sep 2015   •   00:01

În timp ce Primăria Capitalei este blocată şi nu mai poate face plăţi către salariaţi, după ce Primarul General Sorin Oprescu şi directorul economic al Primăriei au fost arestaţi, o consilieră din primărie a anunţat că face o conferinţă despre... legea atracţiei universale.

 
Simona Creţu este consilier general al municipiului Bucureşti şi a încercat să explice, în ediţia de joi a emisiunii "Se întâmplă în România", cum a reuşit dânsa, prin intermediul legii rezonanţei, să aducă în realitate arestarea lui Sorin Oprescu.

Nu a foarte foarte greu, a trebuit să planteze 168.000 de copaci, pentru că Universul lucrează mult mai repede cu oamenii care se implică la acest nivel şi să treacă ideea pe hârtie, de unde Universul a preluat-o şi a transformat-o în realitate. 

Dacă vi se pare că este ceva în neregulă în fraza de mai sus, ascultaţi declaraţia doamnei Creţu.
 
Prestaţia doamnei Creţu a fost comentată în ediţia de joi a emisiunii Sinteza Zilei, ocazie cu care am aflat şi cine este doamna Simona Creţu şi alături de cine a crescut dânsa în politica din România, dar şi câteva din iniţiativele sale, plecate de la Burebista, Decebal şi dacii.
 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close