Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu, despre tăcerea lui Klaus Iohannis în cazul puciului din PNL

Crin Antonescu, despre tăcerea lui Klaus Iohannis în cazul puciului din PNL

Crin Antonescu, despre tăcerea lui Klaus Iohannis în cazul puciului din PNL
08 Oct 2018   •   16:52

Crin Antonescu a afirmat, luni, la Antena 3, că lipsa de reacție a președintelui Klaus Iohannis în cazul scandalului din interiorul din PNL este normală și că șeful statului nu ar trebui să intervină.

"Ce înseamnă tăcere? Ați fi vrut ca și președintele să se alăture mesajelor de pe Facebook? Este o problemă care e în interiorul partidului, președintele e în altă poziție.

Nu văd de ce ar fi trebuit să comenteze repede-repede pe baza un #mesaje date în chestiunea asta", a spus Crin Antonescu.

Mai mulți lideri liberali l-au atacat pe Ludovic Orban după eșecul referendumului.

Printre ei și fostul ministru al Justiției, Cătălin Predoiu, care a acuzat actuala conducere a PNL de ”lipsă de clarvixiune” și care a afirmat despre Ludovic Orban că are ”zero” realizări în fruntea partidului.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat luni că ar fi preferat ca poziţiile publice exprimate de unii colegii ai săi la adresa conducerii partidului să fie exprimate la adresa "eşecului lamentabil al PSD", şi a adăugat că orice nemulţumire ar trebui exprimată în interiorul formaţiunii. 

"În ceea ce priveşte poziţiile unor colegi de-ai mei, aş fi preferat ca poziţiile lor publice, mai mult sau mai puţin coordonate, să arate acest eşec lamentabil al PSD-ului şi să-şi concentreze întreaga energie pentru eforturile PNL de a scăpa România de această guvernare nocivă, de această guvernare care distruge imaginea României şi care produce atât rău în societatea românească", a declarat Ludovic Orban.

El a dorit să precizeze că, de când este lider al PNL, a participat la sute de evenimente în peste 400 de localităţi, având astfel o relaţie şi o comunicare directă cu cetăţenii. 

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu Klaus Iohannis
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close