Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu îi răspunde senatorului Liviu Pop. “Îl somez să producă cea mai mică probă"

Crin Antonescu îi răspunde senatorului Liviu Pop. “Îl somez să producă cea mai mică probă"

Crin Antonescu îi răspunde senatorului Liviu Pop. “Îl somez să producă cea mai mică probă"
16 Iun 2014   •   19:04
Crin Antonescu a comentat, în cadrul emisiunii La Ordinea Zilei, informațiile potrivit cărora s-ar fi întâlnit cu Traian Băsescu și ar fi discutat cu acesta despre cazul lui Horia Uioreanu.

Senatorul PSD Liviu Marian Pop a susţinut luni, într-o scrisoare deschisă adresată fostului lider PNL Crin Antonescu şi preşedintelui Traian Băsescu, că cei doi au avut o întâlnire în cadrul căreia întâlnire s-ar fi discutat despre dosarul de şpagă al lui Uioreanu.

Întâlnirea "de grad zero", cum a numit-o Pop, ar fi avut loc pe 10 februarie.

Crin Antonescu a clasificat scrisoarea senatorului PSD Liviu Pop drept o “mizerie”.

“Nu am nici cea mai mică legătură cu dosarul Uioreanu, cu ce a făcut sau nu a făcut", a declarat fostul lider PNL. „Sub nicio formă nu am avut discuții de acest gen cu Traian Băsescu”, a mai spus Antonescu.

Crin Antonescu l-a somat pe Liviu Pop “să producă cea mai mică probă sau să ne indice surse”.

Ceea ce face domnul Pop nu este să pună o întrebare, este o diversiune de cea mai joasă speță, a mai spus Crin Antonescu.

Senatorul PSD, Liviu Pop, aflat în platoul emisiunii La Ordinea Zilei, a respins acuzațiile care i-au fost aduse de Crin Antonescu, spunând că a vrut să clarifice anumite aspecte și nu a avut nicio intenție de a arunca în cineva cu noroi.

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close