Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu: Nu cedez sfidării de a spune că nu contează votul a 7,4 milioane de români

Crin Antonescu: Nu cedez sfidării de a spune că nu contează votul a 7,4 milioane de români

Crin Antonescu: Nu cedez sfidării de a spune că nu contează votul a 7,4 milioane de români
Sursa foto: Foto: Antena 3
24 Aug 2012   •   22:25

Preşedintele interimar Crin Antonescu a vorbit în cadrul ediţiei de vineri seară a emisiunii "Vorbe Grele" de la Antena 3 despre motivele care l-au determinat să nu renunţe la viaţa politică deşi la începutul campaniei electorale pentru referendumul din 29 iulie declara că se va retrage din politică dacă Traian Băsescu va obţine suficiente voturi în favoarea reîntoarcerii sale la Cotroceni.

Primul motiv constă în faptul că "nu poate ceda în faţa ameninţărilor, şantajului şi mai ales sfidării de a spune că nu contează votul a 7,4 milioane de români la referendum" împotriva lui Traian Băsescu.

Tocmai structura politică pe care a construit-o alături de Partidul Social Democrat şi Partidul Conservator, Uniunea Social Liberală (USL), reprezintă cel de-al doilea motiv pentru care a rămas în politică.

"USL nu este o joacă şi nu poate fi abandonată", a spus Antonescu.

Crin Antonescu nu omite nici ameninţările primite din tabăra opusă, cea a preşedintelui suspendat Traian Băsescu, şi precizează că orgoliul de a nu lăsa impresia că îi este frică îl ţine legat de viaţa politică.


VEZI ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ A EMISIUNII "VORBE GRELE" DE LA ANTENA 3

×
Subiecte în articol: Vorbe Grele victor ciutacu USL
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close