Antena 3 CNN Politică Cum şi-a mărit Mihai Răzvan Ungureanu salariul. Uite dovada incontestabilă

Cum şi-a mărit Mihai Răzvan Ungureanu salariul. Uite dovada incontestabilă

Cum şi-a mărit Mihai Răzvan Ungureanu salariul. Uite dovada incontestabilă
Sursa foto: Foto: Agerpres
19 Sep 2012   •   23:19

Mihai Gâdea a continuat, în ediţia de marţi a emisiunii „Sinteza Zilei“, seria dezvăluirilor despre fostul premier şi şef SIE, Mihai Răzvan Ungureanu. De această dată, realizatorul TV a prezentat dovada că fostul prim ministru al României şi-a mărit salariul pentru postul ce îl aştepta la Viena, ca reprezentant al României.

Pe 5 februarie, MRU aştepta a demisionat din funcţia de ministru de Externe urmând să revină în postul de reprezentant al României la Iniţiativa de Cooperare în Sud-Estul Europei (SECI) de la Viena, post care fusese blocat la numirea sa în funcţia de ministru (din decembrie 2004).

Pe 20 februarie, pe când încă era în funcţie, Ungureanu A INIŢIAT DOUĂ ACTE NORMATIVE ÎN GUVERN:

1. Hotărârea de Guvern 185 din 2007 privind modificare şi completarea HG 1273/2002 privind stabilirea stabilirea condiţiilor de salarizare şi a altor categorii de cheltuieli pentru încadrarea unui DIPLOMAT ROMÂN ÎN CONDUCEREA INIŢIATIVEI DE COOPERARE ÎN SUD-ESTUL EUROPEI (SECI).

2. Ordonanţa de urgenţă 10/2007 pentru modificarea şi completarea anexei nr. 4 la Legea nr. 495/2004 privind salarizarea şi alte drepturi băneşti ale personalului din administraţia centrală a Ministerului Afacerilor Externe şi de la misiunile diplomatice, oficiile consulare institutele culturale româneşti din străinătate.

Vezi în materialul de mai jos cum şi-a mărit salariul fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu şi cu cât.



×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close