Antena 3 CNN Politică Cum vede Ponta retragerea lui Cernea: Un divorţ amiabil, o pierdere grea

Cum vede Ponta retragerea lui Cernea: Un divorţ amiabil, o pierdere grea

Cum vede Ponta retragerea lui Cernea: Un divorţ amiabil, o pierdere grea
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    13 Mai 2013   •   18:25
Premierul Victor Ponta a apreciat, luni, că retragerea lui Remus Cernea din grupul PSD de la Camera Deputaţilor că ar fi "o pierdere grea", însă a spus că este vorba despre un "divorţ amiabil".
 
"E o pierdere grea, dar încercăm să... Dincolo de aceste lucru, am avut o înţelegere cu Remus Cernea, în sensul în care l-am sprijinit să ajungă în Parlament. Sunt nişte idei pe care el le are şi în care crede sincer şi care trebuie expuse în Parlamentul României. Deci nu-mi pare absolut deloc rău că l-am susţinut. E un divorţ amiabil, ca să spun aşa. Eu i-am explicat şi lui Remus, cum le-am explicat tuturor parlamentarilor astăzi, că suntem la guvernare şi când suntem la guvernare avem obligaţia să spunem ce facem cu această ţară astăzi, peste zece ani, nu peste o sută de ani", a explicat Victor Ponta, potrivit Agerpres.
 
Deputatul Remus Cernea a anunţat luni că se retrage din grupul PSD de la Cameră şi va activa ca parlamentar independent, iar Partidul Verde nu va mai colabora cu USL
 
El a precizat că a luat această decizie întrucât uniunea nu i-a consultat pe reprezentanţii Partidului Verde cu privire la exploatarea de la Roşia Montană şi a gazelor de şist. 

Citeşte şi Remus Cernea: USL a fost pentru mine o unealtă, ca să câştig un mandat




 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Remus Cernea Gaze de sist
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close