Antena 3 CNN Politică Dan Şova îl vrea premier pe Victor Ponta şi în 2016

Dan Şova îl vrea premier pe Victor Ponta şi în 2016

Dan Şova îl vrea premier pe Victor Ponta şi în 2016
Sursa foto: Foto: Agerpres
30 Mar 2013   •   15:42

Ministrul Dan Şova afirmă că PSD trebuie să rămână aproape de oameni pentru a nu mai fi în situaţia ca, după patru ani de guvernare bună, să piardă alegerile în 2016, aşa cum s-a întâmplat în 2004.

Ministrul delegat pentru proiecte de infrastructură de interes naţional şi investiţii străine, Dan Şova a spus, sâmbătă, celor prezenţi la Teatrul Naţional Vasile Alecsandri pentru a lua parte la Conferinţa Judeţeană prin care se alege noul preşedinte al filialei, că este importantă păstrarea şi perpetuarea aceleaşi relaţii pe care PSD o avea cu cetăţeanul obişnuit atunci când acest partid se afla în opoziţie.

'În perioada 2001 - 2004 am guvernat ţara foarte bine deşi am preluat-o în ruină. Cred că eşecul din 2005, când nu am reuşit să păstrăm guvernarea, a fost şi faptul că într-un anume fel ne-am îndepărtat puţin şi de oameni. Îmi doresc ca cei care sunt în fruntea Partidului Social Democrat, a celor care sunt în Guvern, să nu se îndepărteze de oameni, să fim la fel de apropiaţi ca atunci când am fost în opoziţie, să avem în vedere interesele, nevoile oamenilor', a spus ministrul Dan Şova, conform pesurse.ro.

El a reamintit că atunci când USL a preluat guvernarea României toate programele europene erau suspendate, că a trebuit să plătească miliarde de euro neachitate de fosta guvernare. De asemenea, Ministrul Şova a criticat faptul că PDL a avut o guvernare care a distrus sau adus în faliment multe întreprinderi ale statului.

'Înainte de venirea PDL la guvernare, Oltchim era bine şi nu era în faliment, RADET era bine, nu era în faliment. Oamenii au înţeles şi i-au sancţionat la vot. Modul în care e guvernată acum România, în frunte cu Victor Ponta, e foarte bun (...) Vreau să ţinem atât de aproape de oameni, încât în 2016 să avem tot un guvern condus de Victor Ponta', a mai spus Dan Şova.

Ministrul delegat pentru proiecte de infrastructură de interes naţional şi investiţii străine, Dan Şova se află la Iaşi pentru a lua parte la Conferinţa Judeţeană de dare de seamă şi alegeri a PSD. Singurul candidat înscris la funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD Iaşi este primarul Gheorghe Nichita, actualul lider.

Alături de Dan Şova, la Iaşi au venit şi secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, senatorul Ecaterina Andronescu, europarlamentarul PSD Cătălin Ivan.

Totodată, la Teatrul Naţional 'V.Alecsandri' sunt prezenţi ministrul Transporturilor, deputatul Relu Fenechiu, preşedintele filialei ieşene a PNL, Ionuţ Axenie, preşedinte PSD Neamţ, Gheorghe Buzatu, preşedinte PSD Vaslui, Dragoş Benea, preşedintele PSD Bacău, Ovidiu Portariuc, primarul Botoşaniului.

 

×
Parteneri
Meteorologii au anunțat cât va ține frigul în România!
x close