Antena 3 CNN Politică Dragnea: Îmi doresc ca Blaga să intre în Parlament. Şeful PDL e omul cu care putem comunica serios

Dragnea: Îmi doresc ca Blaga să intre în Parlament. Şeful PDL e omul cu care putem comunica serios

Dragnea: Îmi doresc ca Blaga să intre în Parlament. Şeful PDL e omul cu care putem comunica serios
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    10 Dec 2012   •   21:48

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că, personal, şi-ar dori ca preşedintele PDL, Vasile Blaga, să intre în Parlament, pe motiv că şeful democrat-liberalilor este omul cu care se poate comunica serios ca reprezentant al PDL.

"Îmi doresc ca Vasile Blaga să intre în Parlament. Opinia mea personală e că Vasile Blaga e un om cu care poţi comunica. Vasile Blaga ar putea fi omul cu care putem comunica serios ca preşedinte al PDL. Pe noi ne interesează atât să avem o coabitare şi o colaborare instituţională corectă cu Traian Băsescu, iar pe de altă parte să încercăm noi să construim o relaţie putere-opoziţie normală, modernă, firească. Opinia mea personală e că Vasile Blaga ar putea fi omul cu care putem comunica serios ca preşedinte al PDL", a declarat Liviu Dragnea.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a obţinut puţin peste 25% din voturi în colegiul din Timiş în care a candidat la Senat, clasându-se al doilea, după candidatul USL Matei Suciu, care are peste 50% din voturi, arată numărătoarea paralele făcută de PDL Timiş.

După centralizarea datelor din 95 la sută din secţii, conform numărătorii paralele a PDL Timiş, preşedintele partidului, Vasile Blaga, a obţinut 25,37%, în timp ce contracandidatul său de la USL, Matei Suciu, - 53,59%.


Citeşte şi Dragnea (PSD) face noi dezvăluiri despre alianţa cu UDMR

Dragnea, convins că Ponta va fi desemnat premier de Băsescu. Mâine ar putea să fie consultările

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, la Antena 3, că Parlamentul României va avea 589 de parlamentari, faţă de 407 câţi au fost până acum, având în vedere că ultimele evidenţe ale partidului arată că numărul total de parlamentari USL este de 396.




×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea vasile blaga
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close