x close

Fii alături de noi!

Liviu Dragnea, despre soarta lui Victor Ponta în PSD

de G.S.   •   17 Ian 2016   •   20:16
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost invitatul special al lui Radu Tudor în ediţia de duminică a emisiunii Punctul de Întâlnire. 
 
Dragnea a fost întrebat care va fi soarta lui Victor Ponta în PSD şi a explicat că acesta va avea "o soartă foarte bună". 
 
Eu cred că Victor va avea o soartă foate bună. Noi suntem prieteni, nu colegi sau amici. Am trecut prin momente de bucurie dar şi prin momente grele. Au fost momente când m-a ajutat, când l-am ajutat, vom fi în continuare împreună. Am avut multe discuţii săptămânile astea, mâine ne vom vedea la partid. Împreună vom vedea care sunt modalităţile, mecanismele, acţiunile prin care să lucrăm împreună. PSD are nevoie de Victor Ponta, a fost un premier foarte bun, un preşedinte de partid foarte bun. 
 
poza

Actualitate

22 de milioane de euro, dispărute în șase minute. Corpul de Control al Ministerului Agriculturii a intrat pe fir

Suspiciuni de fraudă cu fonduri europene la Agenția de Dezvoltare Rurală. Cele 22 de milioane de euro ce ar fi trebuit să ajungă pentru tot anul au fost epuizate în şase minute. Ministrul Agriculturii a...

31 Mai 2016  •  10:43

poza

Show

Confesiunea făcută de Sebastian Papaiani de pe patul de spital

Maestrul Sebastian Papaiani a trecut prin clipe grele, în ultimele zile, după ce a suferit un accident vascular cerebral şi s-a prăbuşit  în baia casei sale, acolo unde a şi fost găsit de către so...

31 Mai 2016  •  09:56

sati