x close

Fii alături de noi!

Liviu Dragnea, despre soarta lui Victor Ponta în PSD

de G.S.   •   17 Ian 2016   •   20:16
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost invitatul special al lui Radu Tudor în ediţia de duminică a emisiunii Punctul de Întâlnire. 
 
Dragnea a fost întrebat care va fi soarta lui Victor Ponta în PSD şi a explicat că acesta va avea "o soartă foarte bună". 
 
Eu cred că Victor va avea o soartă foate bună. Noi suntem prieteni, nu colegi sau amici. Am trecut prin momente de bucurie dar şi prin momente grele. Au fost momente când m-a ajutat, când l-am ajutat, vom fi în continuare împreună. Am avut multe discuţii săptămânile astea, mâine ne vom vedea la partid. Împreună vom vedea care sunt modalităţile, mecanismele, acţiunile prin care să lucrăm împreună. PSD are nevoie de Victor Ponta, a fost un premier foarte bun, un preşedinte de partid foarte bun. 
 
poza

Actualitate

Iohannis: SIE va avea șef interimar. Voi face o propunere Parlamentului după alegeri

Președintele Klaus Iohannis a spus, luni, după demisia lui MRU de la șefia SIE, că Serviciul de Informații Externe va fi condus în continuare de șeful interimar, generalul Silviu Predoiu, și va veni cu o...

26 Sep 2016  •  18:21

poza

Show

Laura Cosoi, în doliu. „Noi nu o vom uita niciodată”

Laura Cosoi este îndoliată, după ce o persoană foarte apropiată ei s-a stins din viață în weekendul trecut. „La inceputul verii, parintii mamei au fost internati pentru o luna in spital ca...

26 Sep 2016  •  18:03

sati