Antena 3 CNN Politică Ecaterina Andronescu, despre protestele faţă de modificarea legilor justiţiei: „Nu văd care ar fi articolele care afectează independenţa Justiţiei”

Ecaterina Andronescu, despre protestele faţă de modificarea legilor justiţiei: „Nu văd care ar fi articolele care afectează independenţa Justiţiei”

Ecaterina Andronescu, despre protestele faţă de modificarea legilor justiţiei: „Nu văd care ar fi articolele care afectează independenţa Justiţiei”
21 Ian 2018   •   08:14

Ecaterina Andronescu, senator PSD şi vicepreşedinte al partidului, a declarat că protestele de sâmbătă din Bucureşti şi din ţară pot strica imaginea României în afară şi a apreciat că dacă acreditează ideea că este o ţară instabilă şi neguvernabilă, toată lumea pierde. Senatorul PSD a mai spus că îşi doreşte o justiţie independentă şi nu vede „care ar fi articolele care afectează independenţa Justiţiei”, referindu-se la criticile protestatarilor faţă de legile Justiţiei.

"Ce mă îngrijorează în aceste demonstraţii nu e faptul că oamenii au ieşit în stradă. E dreptul lor de a protesta faţă de lucrurile care îi nemulţumesc. Dacă aceste demonstraţii generează instabilitatea ţării, dacă ele transmit un mesaj în afară că România este într-o ţară neguvernabilă, atunci trebuie să îşi asume responsabilitatea toţi cei care poate din spate i-au îndemnat să iasă", a comentat Andronescu protestele de sâmbătă seară, din Bucureşti şi din ţară.

Ea a susţinut că unii primari au plătit transportul celor care au ieşit în stradă.

"Pentru că pot să vă transmit mesajele care spun că unii primari - vă dau exemplu un mesaj primit de cineva din Roman - au plătit transportul celor care au ieşit în stradă. Dacă ies pentru că sunt nemulţumiţi este dreptul lor constituţional şi trebuie să îi respectăm", a susţinut senatorul PSD, potrivit unui post de televiziune.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close