Antena 3 CNN Politică Elena Udrea, atac la adresa lui Liviu Dragnea: „Ne-a obişnuit cu laşităţile. Pune premierii care i se cer”

Elena Udrea, atac la adresa lui Liviu Dragnea: „Ne-a obişnuit cu laşităţile. Pune premierii care i se cer”

Elena Udrea, atac la adresa lui Liviu Dragnea: „Ne-a obişnuit cu laşităţile. Pune premierii care i se cer”
de S.T.    |    12 Oct 2017   •   14:09

Fostul ministru Elena Udrea a declarat, joi, că nu ar miza pe preşedintele PSD Liviu Dragnea în confruntarea cu premierul Mihai Tudose, susţinând că liderul PSD „ne-a obişnuit cu laşităţile şi încercările de a se înţelege cu sistemul”.

„Dacă nu aş fi fost colegă de Parlament cu domnul Tudose şi nu l-aş fi cunoscut la un moment dat în calitate de deputat de Brăila, prin 2009, v-aş fi întrebat: cine este domnul Tudose? Nu aş miza foarte tare nici pe Dragnea, pentru că ne-a obişnuit cu laşităţile şi încercările de a se înţelege cu sistemul. Îl mai păcăleşte sistemul că îl lasă în pace şi să nu încerce să schimbe legile Justiţiei. Domnul Dragnea se lasă păcălit şi face ce i se spune (...) Atât de multă laşitate este ceea ce face domnul Dragnea, nu că alţii ar fi mai viteji pe scena politică, că nu m-aş aventura azi să spun cine este câştigător. Dragnea pune premierii care i se cer. I s-a cerut să îl pună pe Grindeanu, alt nimeni în politică. Înţeleg că i-a cerut să pună noua Securitate, prin domnul Klaus Iohannis”, a spus Elena Udrea, întrebată de jurnalişti pe cine mizează în confruntarea Dragnea-Tudose.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close