Antena 3 CNN Politică Elena Udrea: Dragnea este un politician slab, şantajabil

Elena Udrea: Dragnea este un politician slab, şantajabil

Elena Udrea: Dragnea este un politician slab, şantajabil
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    19 Iul 2017   •   13:44

Elena Udrea a declarat miercuri că liderul social-democrat Liviu Dragnea este un politician „slab”, „şantajabil”, care încearcă să facă „tot felul de înţelegeri cu sistemul abuziv, să nu se vorbească de Brazilia sau de Tel Drum”.

Prezentă miercuri la Curtea de Apel Bucureşti, Elena Udrea a spus că ar trebui propuse condiţii alternative de executare a pedepselor pentru cei condamnaţi, dar acest lucru nu este posibil deoarece Parlamentul este „slab”, iar PSD a ajuns să fie condus de un politician „şantajabil”.

„Cu un Parlament atât de slab, cu politicieni aşa de slabi, ca Dragnea sau alţii, care conduc astăzi România, nici măcar lucrurile elementare nu se fac. (...) Ar trebui un Parlament competent, curajos, nişte politicieni cu capul pe umeri să rezolve lucrurile. Este un politician slab. Nu este retorică, este redundantă povestea. A ajuns PSD să fie condus de un politician slab, şantajabil, care se lasă şantajat, care încearcă să facă tot felul de înţelegeri în nume propriu cu sistemul abuziv. Când i se pare că nu funcţionează înţelegerile, iese şi ameninţă. Dânsul a spus că a avut o înţelegere şi pentru mine asta înseamnă să fie linişte cu dânsul, să nu se vorbească de Brazilia, să nu se vorbească de Tel Drum. Una peste alta, politicieni ca Dragnea au distrus clasa politică”, a susţinut Udrea.

Declaraţia a fost făcută la Curtea de Apel Bucureşti, unde se judecă dosarul în care Elena Udrea şi Ioana Băsescu sunt acuzate în legătură cu finanţarea campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale din 2009.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close